Категории

Фотограф поминал часови на балкони и мостови за да ги создаде овие прекрасни фотографии!

Понекогаш, за да се создаде вистинска уметност потребни се часови, денови, недели поминати во најразлични услови. Фотографот Loes Heerink одвоил многу време, почнувајќи од 4 часот наутро за да ги фотографира случајните минувачи на улиците на Виетнам. Погледнете како изгледаат овие прекрасни шарени фотографии!