Категории

Фотограф создава прекрасни фотографии од Токио сликани од највисоките точки на градот!

За време на неговиот престој во Токио, Davide Sasso ги посетил највисоките згради и кули во градот од каде што ги создал неверојатните панорамски фотографии кои ќе ги видите во продолженние.

Прегледи:
858
Објавено на:
24.05.2019