Категории

Фотографии кои откриваат дел од најмистериозната земја во светот

Северна Кореа останува сеуште најмистериозната земја во светот, а да се добие информација или фотографија од животот во неа е речиси невозможно, а посетата е привилегија на малкумина.

Оваа изолирана држава ја посетил фотографот Michal Huniewicz и за време на неговиот престој,  за кој раскажува дека постојано бил под надзор и контрола од неговите водичи, кои дури му го определувале времето кога да спие и да стане, успеал да направи неколку фотографии кои ни креираат некаква слика за животот во оваа држава.

Прегледи:
386
Објавено на:
13.03.2016