Категории

Како да декорирате со скандинавска палета на бои?

Кога станува збор за уредување на домот, најважно е да има смирувачки и релаксирачки ефект бидејќи во овој брз свет, смирувачка домашна атмосфера е повеќе од потребна.

Во продолжение Ви доловуваме неколку идеи за декорирање со скандинавска палета на бои:

  • Изберете елегантен мебел со светли бои.

  • Изберете природни материјали.

  • Доколку се чувствувате како да сакате да додадете потемни нијанси, можете да додадете некои похрабри бои како темно зелена којашто совршено ќе се вклопи со неутралните бои.