Категории

Како изгледаат денес најзгодните актери од 90-тите години

Згодни, убави, шармантни актери кои во 90-тите години кои освоија многу женски срца низ целиот свет. Иако времето го прави своето, сепак овие мажи сеуште добро се држат и се сеуште едни од најзгодните ѕвезди и покрај бројните млади актери.

Leonardo DiCaprio

Johnny Depp

Liam Neeson

Hugh Grant

Ben Affleck

Mel Gibson

Antonio Banderas

Jude Law

Richard Gere

Hugh Jackman

Javier Bardem

Tom Cruise

 

Прегледи:
519
Објавено на:
13.05.2016