Категории

Магични фотографии од диви животни кои ќе ве остават без здив

Финскиот фотограф, Јоаким Мунтер, со неговите магични фотографии ги остави луѓето без здив. Тој обожава да фотографира диви животни. 

Животните на фотографиите изгледаат како да позираат. Тоа што дополнително ќе ве изненади е фактот дека Мунтер со фотографирање се занимава само 10 месеци. На почетокот тој сакаше да фотографира само пејзажи, но за многу брзо направи колекција од фотографии од животни.

Кога ќе го погледнете фотографиите ќе помислите дека истренирани животни, иако вистината е спротивна на вашето мислење.

 

Прегледи:
548
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
02.01.2018