Категории

Мотивациски пораки за секој нов ден

Што е поважно за секој нов ден ако не добра мотивација?

За деновите што следат имајте го ова на ум:

  • Штом ќе се разбудите помислете каква привилегија имате да сте живи, здрави и среќни.
  • Или Вие ќе го смачкате денот или денот ќе Ве смачка Вас.
  • Секое утро мора да се будите со одлучност за да навечер си легнувате со задоволство.
  • Не мора да бидете супер за да почнете. Но, мора да почнете за да бидете супер.
Прегледи:
399
Објавено на:
04.05.2023