Категории

Најбрзиот спас од главоболка – Прва помош во секое време

Еве како најлесно да се ослободите од главоболката каде и да се наоѓате, лекот е во само една состојка.

Доколку работите на компјутер и често сте подложни на главоболки и најчесто единствениот спас го барате во аналгетиците, ние ви откриваме одличен начин како да се ослободите од болката каде и да се наоѓате.
Се што вие потребно е етерично масло од нане или еукалиптус секогаш при рака. Капнете неколку капки на марамица и вдишете длабоко, потоа со нежна масажа поминете на пулсирачките места. Болката ќе исчезне веднаш.