Категории

Најдобрите фотографии од Барак Обама, кои ќе ви покажат зошто е тој најкул претседател до сега

Официјалниот фотограф на Белата Куќа, Pete Souza ги открива неговите омилени фотографии на Претседателот Обама.

Изборот е навистина одличен и тотално се согласуваме со титулата „најкул претседател до сега“, бидејќи покрај сериозните и тешките моменти на претседателството, може да ја видиме неговата неверојатна харизма, забавен и насмеан, непосредноста која ја има со секој човек, а може да го видиме како грижлив татко и посветен сопруг.

ajqev90_700b_v2