Категории

Не ги сакате заштитните маски? – Овие урнебесни маски ќе ве натерераат да ги засакате

Наменети се за скептици и теоретичари на завери

Најдобриот начин да го известите светот дека сте против носење на маска е носење на маска за лице со натпис против маска. Всушност таа „љубов спрема носење на маска“ ја искористи компанијата Freedom Unmasked од Канзас која прозиведува макси наменети за луѓе кои се противат на носењето маски.

Она што за сега е сигурно е тоа дека имаат многу купувачи на сатирични маски чија цена се движи од 9 до 20 долари.

Прегледи:
543
Објавено на:
29.11.2020