Категории

Официјалната ChatGpt апликација сега е достапна во уште 11 земји

OpenAI најави дека официјалната ChatGpt апликација сега е достапна во повеќе земји.

Мобилната апликација беше презентирана минатата недела и беше достапна само за iOs и во САД.

Оваа апликaција е бесплатна и не содржи реклами.

Еве каде моментално е достапна оваа апликација: Албанија, Хрватска, Франција, Германија, Ирска, Јамајка, Нов Зеланд, Никарагва, Нигерија, Јужна Кореја, Обединетото Кралство и САД.

Засега, апликацијата е достапна само за Apple оперативниот систем.

Прегледи:
160
Објавено на:
25.05.2023