Категории

„Шверцерот на играчки“ кој донесе среќа во најлошите денови

Сите сме запознати со ситуацијата во Сирија, каде војната секојдневно убива невини луѓе од сите категории. Прашањето гласи-колку ние можеме да помогнеме за да ја ублажиме состојбата?

Запознајте го Рами, познат меѓу малите деца како „Татко на играчките“. Всушност, тој преку нелегален пати ги извезува играчките од Финска и ги подарува на тие надежни млади очи. Понекогаш е потребно малку за да израдувате нечија душа.

https://www.youtube.com/watch?v=jRAv3eWFbmo

Прегледи:
331
Објавено на:
28.02.2017