Категории

Смешни моменти меѓу кучиња и досадни папагали (ВИДЕО)

Слатки и смешни моменти меѓу кучиња и папагали. Папагалите сакаат да се закачаат, а на кучињата им е навистина смачено од нивните досадни пријателчиња.

Прегледи:
1206
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
01.05.2017