Категории

Стартапот Telly лансира паметен телевизор со два екрани

Хардверскиот стартап Telly, лансира паметни телевизори со два екрани. 

На вториот екран се појавуваат реклами, време, музика, спортски резултати и други информативни податоци.

Долниот панел е постојано осветлен и е многу помал од главниот екран.

Некои гледачи би можеле целосно да ги игнорираат постојаните реклами, додека за други овој процес може да биде навистина макотрпен.

Воедно, Telly подаруваат  дел од овие паметни телевизори, а ваквото подарување е можно бидејќи самиот уред го финансираат рекламите.

Прегледи:
182
Објавено на:
15.05.2023