Чек дис аут
Search

Таг:, , , ,

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 14.09.2020

Во последните 24 часа се направени 464 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на ковид-19 во:...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 13.09.2020

Во последните 24 часа се направени 1253 тестирања, а регистрирани се 98 нови случаи на ковид-19 во:...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 07.09.2020

Во последните 24 часа се направени 484 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на ковид-19 во:...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 05.09.2020

Во последните 24 часа се направени 1574 тестирања, а регистрирани се 127 нови случаи на ковид-19...

СОСТОЈБА НА НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 ВО МАКЕДОНИЈА

Во последните 24 часа се направени 1486 тестирања, а регистрирани се 109 нови случаи на ковид-19...

Шеги поврзани со Корона за кои не ќе знаете дали попрво да се смеете или да плачете

Ви се верува ли дека сме септемри и уште живееме во пандемија? Се чини како времето да...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 30.08.2020

Во последните 24 часа се направени 817 тестирања, а регистрирани се 39 нови случаи на ковид-19 во:...

3 начини како да ја одржувате кожата здрава додека носите маска

Се чини дека маските се тука за да останат некое време, без разлика дали на нашата кожа и се...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 28.08.2020

Во последните 24 часа се направени 2018 тестирања, а регистрирани се 159 нови случаи на ковид-19...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 27.08.2020

Во последните 24 часа се направени 1529 тестирања, а регистрирани се 89 нови случаи на ковид-19 во:...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 26.08.2020

Во последните 24 часа се направени 2065 тестирања, а регистрирани се 119 нови случаи на ковид-19...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 25.08.2020

Во последните 24 часа се направени 1768 тестирања, а регистрирани се 127 нови случаи на ковид-19...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 24.08.2020

Во последните 24 часа се направени 860 тестирања, а регистрирани се 78 нови случаи на ковид-19 во:...

КОВИД-19 СОСТОЈБА ВО НАШАТА ЗЕМЈА 23.08.2020

Во последните 24 часа се направени 1414 тестирања, а регистрирани се 137 нови случаи на ковид-19...

”10.052 пациенти оздравеа од ковид-19!” – изјави министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство во Владата на Република Северна Македонија на својот фејсбук...

КОВИД-19 Ситуација во нашата земја 12.08.2020

Во последните 24 часа се направени 1627 тестирања, а регистрирани се 139 нови случаи на ковид-19...

„Новата супермоќ на човештвото е колективната акција базирана на свесност“ – цитати од Ото Шармер за пандемијата која владее во светот

Ото Шармер е автор на многу книги, економист и социолог, професор на Институтот за...

Цитати од нобеловецот Мухамед Јунус за светската пандемија

Мухамед Јунус е социјален претприемач, банкар, економист, активист и нобеловец. Тој е...

Пет предлози за подобар свет по Ковид

Холандски професори од осум универзитети потпишаа манифест за одржливо, еднакво општество,...

Интензивната нега на болницата во Бергамо, Италија, прогласи дека е ослободена од Корона вирусот

Единицата за интензивна нега во главната болница во Бергамо, Папа Џовани XXII, е официјално...