Таг:, , , , ,

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1391 тестирање, а регистрирани се 193 нови случаи на ковид-19...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 841 тестирање, а регистрирани се 103 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 778 тестирања, а регистрирани се 162 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1213 тестирања, а регистрирани се 196 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 971 тестирања, а регистрирани се 175 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 702 тестирања, а регистрирани се 127 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1085 тестирања, а регистрирани се 125 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1272 тестирања, а регистрирани се 180 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 953 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 885 тестирања, а регистрирани се 76 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 1120 тестирања, а регистрирани 35 нови случаи на ковид-19. –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 661 тестирање, а регистрирани се 52 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти – Скопје 1 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти. – Скопје 11 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа направени се 508 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 24 оздравени пациенти. – Скопје 4 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во изминатите 24 часа направени се 549 тестирања, а регистрирани се 40 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 50 оздравени пациенти. – Скопје 16 –...