Категории

Тримесечно бебе поради својата бујна коса стана хит на социјалните мрежи

Џексон-Џејмс Ајерс е тримесечно бебе кое ги собра симпатиите на луѓето преку Интернет. Роден е осум недели порано, но неговата коса ги воодушеви сите.

Имено, на Џексон му е дијагностицирана ретка вродена болест наречена хиперинсулинизам, која погодува едно од 30 000 деца. Затоа тој мора редовно да зема одредени лекови, а ефектот на лековите што ги зема Џексон е токму растот на косата. Мајката на Џексон, која исто така го сподели видеото, вели дека има коса на нозете и рацете.

Прегледи:
493
Објавено на:
11.07.2021