Категории

Возрасните во САД паузираат со Twitter

Неодамнешна студија покажала дека возрасните во САД минатата година паузирале со Twitter неколку недели или повеќе.

Некои се сомневаат дека вината лежи во новиот сопственик, Илон Маск, додека други велат дека нема никаква врска со него.

Илон Маск го купи Twitter минатата година во октомври така што компанијата е во негова сопственост само повеќе од шест месеци, а не цела година.

Прегледи:
222
Ознаки:
· ·
Објавено на:
18.05.2023