Категории

WhatsApp воведува една од најочекуваните функции

WhatsApp воведува нова функција којашто долго време беше очекувана.

Марк Цукемберг најави дека отсега ќе можете да уредувате пораки во рок од 15 минути од испраќање на пораката.

Доколку сакате тоа да го напаравите, треба да притиснете и да задржите на пораката и да допрете на опцијата за уредување.

Прегледи:
239
Објавено на:
22.05.2023