Категории

10 постари заљубени парови кои докажуваат дека љубовта е вечна

Многу истражувања докажуваат дека среќата влијае врз физичката и психичката состојба на човекот. Љубовта всушност ги подмладува луѓето, ги одржува во живот и го разубавува секојдневието. Староста не значи само спомени и сеќавања на минатото и убавите моменти. Староста исто така има своја убавина и зависи само од нас дали ќе дозволиме убавите моменти да бидат минато или ќе ги создаваме и во тие години. Овие вљубени парови се доказ дека и во староста може да се забавувате и дека љубовта не познава години.

Зачувајте го детето во себе

Движете се зедно секогаш кога имате време

Една од многуте вистини за љубовта

Биди кул во секоја возраст

Љубовта е бесконечна

Задржете ја страста

Понекогаш значи и излудување

Љубовта расте низ годините

Поврзана со нераскинлива врска

Лудоста ја одржува љубовта во живот

Прегледи:
665
Објавено на:
17.06.2019