Категории

10 познати ѕвезди кои се венчале со своите фанови

Секој од нас имал или сеуште има идол од светот на познатите личности и сонува еден ден да го запознае. А, како би се чувствувале доколку вашиот идол се заљуби во вас? Токму тоа им се случило на некои луѓе. Погледнете кои ѕвезди се венчале со своите обожаватели.