Категории

3 минутни вежби пред спиење за слаби нозе (ВИДЕО)

Малку е потребно за да постигнете резултати, но тајната е во постојаноста.

Доколку ги правите овие вежби неколку пати во неделата, набрзо ќе ја забележите разликата. Доколку немате многу време, секогаш најдете 5 минути за себе, покрај тоа што ќе изгледате добро и ќе се чувствувате добро.

Прегледи:
6452
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
22.03.2018