Категории

Доказ дека секоја жена постепено ќе се претвори во нејзината мајка

Стареењето е природен животен процес низ кој поминува секое живо суштество. За некои луѓе тоа претставува доказ дека успеале максимално да ја искористат младоста, додека за други претставува нешто што би сакале да го спречат по секоја цена. Тимот на популарниот медиум „Daily Mail“ тврди дека кога станува збор за стареењето на жените, за ќерките, многу е веројатно дека кога ќе остарат тие ќе изгледаат како нивните мајки. За да ги докаже своите тврдења, тимот дигитално ги споил лицата на 5 парови мајки и ќерки, а резултатите биле многу интересни. Во продолжение погледнете ги овие фотографии кои докажуваат дека сите ќерки се всушност нивните мајки кога тие биле млади.

1. Сара (62) и нејзината ќерка Клеми (30)

1-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka-

2. Џоси (48) и нејзината ќерка Џоди (24)

2-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka

3-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka

3. Ронда (45) и нејзината ќерка Дарси (15)

4-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka

5-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka-

4. Франсес (83) и нејзината ќерка Тинека (57)

6-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka-

7-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka

5. Естер (73) и нејзината ќерка Венди (43)

8-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata- 9-dokaz-deka-sekoja-zhena-postepeno-kje-se-pretvori-vo-nejzinata-majka

Прегледи:
370
Објавено на:
20.02.2016