Категории

Двојно чудо: Мачка со поделено лице во две бои, стана татко на мачиња во секоја од неговите бои

Нарнија ги освои нашите срца уште во 2018 година кога тој беше само мало пуфкасто маче со многу посебна карактеристика. Момче со сини очи имаше прецизно поделено лице на сива и црна страна.

Неговата сопственичка Стефани Џиминез рече:

„Кога се роди Нарнија, бев крајно изненадена. Веднаш знаев дека тој е исклучителен. Но, децата растат брзо, и ова маче со лице во две бои прерасна во целосен срцекршач… и татко!”

Сега Нарнија стана татко на две мачиња кои секоја си ја зеде бојата на крзното од двете страни на лицето на Нарнија. Братот и сестрата, сивокосиот Феникс и црномурестата Прада, сигурно се бореа педесет – педесет за да го извлечат најдобриот изглед на нивниот татко. Какво двојно чудо!

Погледнете ги прекрасните фотографии кои ќе ви го освојат срцето.

 

Прегледи:
1189
Објавено на:
07.10.2020