Категории

(ФОТО) Време е за пролетно освежување – Фризури кои ќе ја одбележат оваа сезона

Остана уште само малку до повторното отворање на фризерските салони. За идеална пролетна промена на изгледот ви ги споделуваме најпопуларните фризури кои ќе одбележат оваа сезона.

Остана уште малку време до повторното отворање на фризерските салони а сигурни сме дека на сите вам ви е потребна промена на изгледот. За сите дами кои сакаат да го променат својот имиџ и да испробаат нешто ново, ви ги споделуваме најпопуларните фризури кои познатите дами ги пласираа за оваа пролетна сезона.

 

 

Прегледи:
564
Објавено на:
26.04.2020