Категории

Google воведува нова алатка

Компанијата Google го воведува Product Studio, алатка со којашто трговците ќе можат да создаваат слики на продукти користејќи вештачка интелигенција.

Ова ќе биде бесплатно и исто така ќе може да се користи за отстранување на несоодветна позадина.

Со „Product Studio“ ќе може да се подобри и резолуцијата на сликите.

Прегледи:
218
Објавено на:
27.05.2023