Категории

Каде е денес и што прави екипата од Breaking Bad?

Мега популарната Breaking Bad многу брзо стана омилена на ТВ екраните, а Волтер Вајт професорот по хемија кој станува произведувачот на нејчистиот мет на пазарот стана еден од омилените телевизиски ликови. 

Покрај главниот лик, серијалот имаште и други мошне интересни и специфични улоги, кои екипата ги одигра маестрално. Па, каде е сега таа екипа? Што се случи после Breaking Bad?

Прегледи:
433
Објавено на:
03.05.2017