Категории

Како се менува животот на мажот после бракот?

Стапувањето во брак секако дека носи промени, но како тоа се одразува на ергенсикот живот на мажите? Ова се 10 смешни илустрации кои ја прикажуваат таа промена во животот на мажот.

Викендите не се тоа што беа…

2332655-41-800-1465309011 (1)

Гледањето телевизија.

2332705-5-4-800-1465309011

Не пропуштам тренинг…

2332955-3-8-800-1465309011

Фрижидерот…

2333005-6-4-800-1465309011

Вечерата…

2333155-9-4-800-1465309011

Љубовта спрема автомобилите станува споредна работа…

2333255-8-4-800-1465309011

Дури и пакувањето не е така едноставно…

2333405-7-4-800-1465309011

Секако, ни спиењето.

2333455-1-5-800-1465309011

На две тркала? Нема веќе мотор.

2333505-2-6-800-1465309011

Неопходноста на козметичките производи…

2333555-10-4-800-1465309011

Прегледи:
491
Објавено на:
10.06.2016