Категории

Ќе ве изненадат неверојатните фотошоп способности на ова момче

Сите знаеме дека фотошоп е моќна алакта која може да направи (и поправи) речиси се што ќе ни падне напамет. 

Max Asabin е младо момче кое очигледно има неверојатни фотошоп способности. Тој е креаторот на овие неверојатни дела, кои откако ги објавил на неговиот профил на Deviantart тие се проширија на социјалните мрежи и сите се воодушевени, а воедно и ние.