Категории

Лето 2020 во Македонија – најубавите Инстаграм фотографии од Берово

Берово е прекрасно место кое изобилува со неописливи природни убавини. Голема среќа во тоа што оваа година туризмот ни расцвета во државата, е тоа што места кои не беа многу популарни претходно, сега се наголемо посетувани од страна на нашето население.

Овде ги компилиравме нашите омилени Инстаграм фотографии од Берово за ова лето. Можеби ќе се инспирирате да појдете да направите уште поубави :)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasho Photo Chaser (@sasho.pixx84) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lidiya_sitnovska (@dr.lidiya_sitnovska) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Gravcevski (@shinewithcolor) on

 

View this post on Instagram

 

#berovo #берово #smolarwaterfall #смоларскиводопад

A post shared by ivo (@ivicadamjanoski) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Djokovic (@g.djokovic) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivovuk (@ivovuk) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hivolinix on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija (@marijadamjanoska) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇲🇰 Macedonia 🇲🇰 (@aroundmacedonia) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Горан Ф. (@strongoran) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ane (@anemichaela) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA SPENDZARSKA (@jelenaspendzarska) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Djokovic (@g.djokovic) on

Прегледи:
612
Категории:
Галерија
Објавено на:
14.08.2020