Категории

Љубов, хумор, предвидувања: Симпсонови го слават 29. роденден!

Кога започнаа да се емитуваат и кај нас, Симпсонови ги купија симпатиите како кај децата, така и кај нас возрасните! Вкупно се снимени дури 639 епизоди, поделени во 29 сезони.

Многумина од нас и денес сакаат да погледнат некоја епизода со Хомер, Марџ и нивните деца Барт, Лиса и Меги. Симпатичното семејство Симпсонови од Спрингфилд ги паметиме по трогателните, но и смешни сцени, како и по неколку еписози кои всушност ја предвидоа иднината – уште во 2000 година во Америка е емитувана епизодата во која Доналд Трамп е избран за претседател на САД!