Категории

Мало девојче одгледано од нејзините големи другарчиња – два швајцарски овчари

Руби е одгледана од два големи џинови – швајцарски овчари. Нејзините најдобри другари никогаш не ја оставаат сама. Тие секогаш ја радуваат и прават насмевка на нејзиното лице. 

Нејзините први чекори ги сведочеа токму овие швајцарски овчари. Сега таа е несопирлива и секаде трча со нив и да се впуштаат во авантури.

Прегледи:
425
Категории:
Среќа на денот
Објавено на:
12.03.2017