Категории

Направи декоративна ајкула од лубеница

Декорациите со храна се секогаш интересни, особено кога имате забава и многу гости, кои сигурно ќе бидат воодушевени од вакво дело.

Летото ни пристигнува полека, а со лубеницата можете да направите интересни работи. На пример оваа декорација, а потребно ви е:

Прегледи:
1092
Објавено на:
25.05.2017