Категории

По 30 години, децата повторно ќе уживаат во популарната серија „Дајте музика“

Ова е прекрасна вест за најмладите на кои им недостасуваат детски серии од овој вид при нивното растење во кои уживавме ние. 

Култната детска серија „Дајте музика“ повторно ќе биде достапна за најмладите по 30 години пауза. Иако помина долг период сите ги паметиме ликовите кои беа дел од актерската екипа во тоа време, како и популарните песни кои се слушаат и денес и сценографијата која нѐ враќа во безгрижното детство.

https://www.youtube.com/watch?v=07FddEetBf4

„Дајте музика“ ќе се снима од страна на актерската школа на Весна Петрушевска под стајлинг водство на Цаци Паковска.

https://www.youtube.com/watch?v=XksHRcLjdbk