Категории

Шарени и симпатички куќи во Сан Франциско кои го слават пристигнувањето на пролетта

Пролетта ни пристигна, сивилото го снема, а имаме илјадници расцветани цветови, зеленило и сонце. Овие куќи во Сан Франциско, со нивните шарени и симпатични фасади само ја надополнуваат пролетната атмосфера.

Оваа компилација од симатични куќи низ Сан Франциско ја имаме благодарение на Patrix15 кој го истражува градот и ги лови овие моменти.