Категории

Тесла ќе се рекламира за првпат

Извршниот директор, Илон Маск најави дека Тесла ќе се рекламира за првпат во својата историја.

Илон Маск рече дека не знаел дека луѓето толку многу го сакаат тоа. Тој со години велеше дека нема потреба од реклама бидејќи побарувачката за возилата ја надминува понудата.

Сите се позитивно изненадени и се очекува да се види како ќе оди процесот.

Прегледи:
218
Објавено на:
17.05.2023