Категории

Тренд секојдневни модни комбинации за кога температурата е во минус

Како да изгледате стилски и кога температурите се под минусот а вие се што сакате да направите е да се замотате во што повеќе гардероба и да ја ставите топлината на прво место а дури после стилот.

Зимата одекна во својот полн сјај донесувајќи снег и ниски температури па кога излегуваме од дома најважно ни е да избереме гардероба која ќе направи да ни биде топло и удобно, па стилот паѓа во втор план. Но тоа не мора да биде така. Ви споделуваме галерија од модни изгледи кои можат да ви послужат како инспирација за вашите секојдневни стајлинзи, еве како да почнете да уживате во зимската идила истакнувајќи го вашиот стил и личен печат.