Категории

Видео: Славните филмови и нивните римејкови

Навистина е тешко да се направи добар филм, а можеби е уште потрешко да се направи добар римејк на добар филм. Покрај тешкотиите и предизвиците, Холивуд продолжува да се обидува.

Ова се „рамо до рамо“ дел од обидите, славни филмови и нивните не толку славни римејкови.

 

Прегледи:
389
Објавено на:
04.03.2016