Категории

Време е за креативност: Најубавите јадења инспирирани од Велигденските празници!

Се ближи најголемиот христијански празник, Велигден, а сите веќе внимателно ги планираат специјалитетите за овој посебен ден.

Освен што треба да бидат вкусни, празничните јадења може да бидат и со интересни декорации, а притоа не мора да биде ништо комплицирано.

Затоа ви предлагаме да ја прелистате нашата галерија и да пронајдете инспирација за својата велигденска трпеза!