Категории

За летните невести – Божествени идеи за фризури кои моментално се најголем тренд

Со олабавувањето на мерките против корона вирусот, веќе се дозволени и свадбените прослави, па доколку ова лето планирате да го кажете судбоносното „Да!“ и веќе сте започнале со планирање на деталите околу целокупниот изглед, ние ви ги донесуваме најубавите тренд фризури кои стилистите ги претставија за идните невести ова лето. Инспирирајте се!