Категории

Возови фотографирани во неверојатно убава природа

 Има нешто носталгично и романтично во возењето со воз. Седејќи го гледаш како светот минува, гледаш движечка слика, а ако имате среќа тоа би било убава природа, надреален пејсаж кој ќе ви направи да сонувате на јаве.

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Mantas Kristijonas Kuliešis

Mantas Kristijonas Kuliešis користејќи дрон направил несекојдневни фотографии од возови, во најневеројатно убава природа од која запира здивот. 

Ова се слики кои се комбинација од возови, човечкото инжињество и природата. Уживајте!

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Donnie Nunley

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Julian Popov

 

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Roger Nowlin

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Alexander Riek

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Ben Tucker

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Lada Maly

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Ivan Piani

Train Photos Show the Vessels Roaring Through Picturesque Landscapes

Photo credit: Nick Fox