Категории

13 најмали животни во светот (ВИДЕО)

Необично мали и неверојатно слатки, тоа се одликите на овие 13 животни. 

Меѓу нив има куче, зајак, камелеон, коњ… некои се родени како џуџиња, но некои видови се познати по тоа што се мали.

Прегледи:
1064
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
13.04.2017