Категории

15 ситуации во кои секоја девојка може да се пронајде

Од храна, до облека. Од слободно време, до љубовни драми. Во суштина сите девојки имаат посебен карактер, но ова се 15 ситуации во кои секој ќе се пронајде.

Знам што сакам, само една – две работи ми се потребни.

Се облакаш според времето, но времето има други планови.

Во јавност се однесувам како вистинска дама.

Имам непоколеблива волја.

Секогаш ми е се средено, особено плакарот.

Секогаш останувам на планот.

Ги контролирам своите емоции.

 Знам како да изненадам.

Удобноста пред се.

Секако, удобноста пред се.

Се хранам здраво, особено кога сум со пријателите.

Квалитетниот сон е многу важен за мене.

Знам кога е доста.

Слободното време го поминувам интересно.

Одлично ми оди самоконтролата.