Категории

Дијаманти во косата – Новиот најпрефинет тренд досега

Дијамантите повеќе не се резервирани само да го красат вратот, отсекога тие ќе ја разубавуваат и нашата коса. Новиот тренд во светот на фризурите изгледа попрефинето од било што. Дијамантите како додатоци во косата изгледаат едноставно неодоливо. 

Модниот свет постојано доаѓа со нови идеи како да ги унапреди актуелните трендови и да донесе свежина и нешто ново, а она што особено ни привлече внимание е најновиот тренд кај фризурите во кој главната улога ја имаат дијамантите како додатоци за коса. Ништо како блескавите мали игли и шноли нема да ја збогати еднсотавната фризура и да ја направи впечатлива и уникатна.

 

Прегледи:
567
Објавено на:
05.12.2020