Категории

Емотивна реакција на татко кој за прв пат го зема своето бебе во прегратка

(ВИДЕО) Првата средба со детето е незаборавен момент не само за мајката, туку и за татковците.

Реакцијата на еден татко кога првпат го прими своето дете во раце, допре многумина. На видеото се гледа како тато седи, среќен и возбуден што конечно ќе го земе бебето во раце. Во моментот кога го зема детето, очите му се полнат со солзи. Неговата трансформација и промена допре многумина. „Фантастично е чувството да земеш дете во раце. Се најдобро за тато и бебето “, е еден од коментарите на објавата.

 

Прегледи:
467
Објавено на:
07.10.2021