Категории

(ФОТО) Незаборавни свадбени фотографии кои испаднале подобро отколку што младоженците очекувале

Овие брачни парови ќе имаат посебни спомени од својот најсреќен ден

Денот на свадбата за младоженците поминува неверојатно брзо, за нивна среќа, фотографите се тука да ги одбележат миговите кои тие ќе ги паметат вечно, но и некои други..
Додека брачните парови замислувале совршен ден во кој е испланиран секој детал, некои нешта не секогаш одат според планираното, но некогаш тоа е уште подобро..

Прегледи:
425
Објавено на:
27.10.2019