Категории

Кога ќе си го најдеш двојникот, таму каде што најмалку очекуваш

На сите ни се случило еднаш или повеќе пати да се облечеме исто со некој наш пријател, познаник или пак некое непознато лице.

Замислете ситуација да се облечето исто како некој објект или предмет, мислите дека тоа ретко се случува? Всушност се случува почесто отколку што мислите, само треба да се улови вистинскиот момент. Овие луѓе двојниците ги наоѓаат во хотелските теписи, футроли за мобилен телефон, куфери, маркери.

Прегледи:
368
Објавено на:
26.02.2016