Категории

Реакцијата на една мачка додека сопственичката сецка кромид ќе ги изненади и насмеа сите

(ВИДЕО) Кога сецкаме кромид – плачеме. Секоја чест на оној што ќе успее да не пушти солза. Ниту една мачка не успеа да се воздржи. 

Додека седеше покрај сопственикот, кој сецкаше кромид, белата мачка Коко покажа дека тоа не и се допаѓа ни најмалку. Исто како што прават луѓето, така и Коко ги затвори очите и ја спушти главата. Хемиската реакција предизвикана од сечкање кромид, исто така, се чини дека влијае на овие мали крзнени животни.

 

@anarosa1123

Cocos eyes are burning 🧅😿 pero ahí anda de metiche #fyp #gatos #ojostristes🐱 #catsoftiktok

♬ El Muchacho de los Ojos Tristes – Jeanette

Прегледи:
756
Објавено на:
15.01.2021