Категории

Стилски трик кој ќе го направи целокупниот изглед модерен и шик

Трик за модните фанатички – Се што ви е треба е само еден моден детал. 

Дали вашиот стар капут изгледа престар, или не е многу модерен за носење? Немојте сеуште да се ослободувате од него. Имено, овој едноставен и генијален трик ќе го подигне вашиот изглед на ново повисоко стилско ниво. За да може нашиот изглед да биде модерен, не секогаш ни треба комплетно нова гардероба. Мал пресврт често е доволен – и вашите омилени парчиња облека ќе блеснат со нов сјај. Ова исто така важи и за крајната мора да се има во постудените месеци: палто!

Модните стилисти имаат наједноставен можен трик за „модернизирање“ на палтото. А тоа е ременот! Со помош на ремен, многу брзо можете да го промените изгледот на ново, повисоко ниво на стил и да ја предизвикате силуетата на песочен часовник.
Покрај тоа, не само палтата ќе добијат модерна надградба со едноставно додавање на ремени. Јакни, палта или наметки се исто така добредојдени за оваа комбинација оваа сезона.

с