Категории

Телото на еден човек, фотошопирано во согласност со стандардите за убавина во 19 земји, меѓукои и Македонија

По примерот на фотошопираната девојка во согласност со стандардите за убавина кои варираат од држава, во држава, овој пат се мажите на тапет.

Истиот сајт, овој пат во соработка со дизајнери, 11 жени и 8 мажи, од целиот свет побарале од нив сликата да ја фотошопираат во согласност со стандардите за убавина кои ги има нивната држава.